Om oss

Vi driver medarbetar­upplevelser som förändrar arbetsplatser

Vår vision och vårt mål

För välmående organisationer, bättre samarbeten och resultat

Engagerade medarbetare ger lönsamma företag

Vi på Winningtemp brinner för att skapa framgångsrika arbetsplatser. Sedan 2014 har vi utvecklat en revolutionerande lösning som hjälper ledning och chefer att följa och förbättra välmåendet i hela sin organisation. Med utgångspunkt i AI hjälper vår plattform dig att visualisera medarbetarnas utveckling och nå de insikter som stärker engagemang och trivsel, samtidigt som ni minimerar stress och personalomsättning. Genom att stärka medarbetarupplevelser skapar vi högpresterande arbetsplatser, världen över.

Vi tar hand om hela kretsloppet

Arbetsglädje och lönsamhet hör ihop. Därför fokuserar vi på att stärka hela livscykeln för en medarbetare, från onboarding till offboarding. Individen och organisationens utveckling går hand i hand – och genom Winningtemp kan du enkelt se hur varje medarbetare mår och bidrar längs vägen. Med sammanfattande insikter och rekommenderade åtgärder hjälper plattformen dig att stärka potentialen hos medarbetarna och maximera resultaten i organisationen. Winningtemp bidrar med ett värde som har kraften att förändra och förbättra organisationer i grunden – för att nå optimal tillväxt och lönsamhet.

Våra milstolpar

Winningtemp genom åren

Oktober 2014

Innovationsbidrag och bolaget startas.

December 2014

Finalist i tävlingen “Pitcha din idé” och samarbete med Chalmers Industriteknik for konceptuell utveckling.

Februari 2015

Västra Götalandsregionen berättigar bidrag till Winningtemp.

Winningtemp öppnar sitt kontor med säte på Chalmers Innovation.

Juni 2015

Winningtemp lanseras på marknaden den 1 juni efter att ett antal pionjärkunder provkört i 6 månader.

April 2016

Winningtemp blir delvis statligt ägt då ALMI Invest investerar i bolaget.

Chalmers Ventures och affärsänglar investerar i bolaget.

September 2016

Winningtemp blir utvald som ett av lovande startup-bolag som får representera Sverige i Slush, Helsingfors i Finland.

Februari 2017

Winningtemp blir utvalt till Tech Incubator i Silicon Valley.

Maj 2018

Winningtemp tar andraplatsen i TNW TECH5 som snabbaste växande techbolag i Sverige och landar på 27:e plats i Europa, baserat på ekonomisk tillväxt.

December 2018

Norrsken Foundation, vars syfte är att investera i samhällsförbättrande bolag med ambition att påverka en miljard människor, går in som delägare i Winningtemp.

Augusti 2019

Winningtemp öppnar nya kontor i London och Olso.

Medarbetare är nyckeln till framgång
Nyckeln till framgång

Winningtemp stöttar det proaktiva ledarskapet

Medarbetarna är nyckeln till att nå framgång i en organisation. Ändå har många ledare ingen aning om hur personalen mår – egentligen. För att öka välmåendet och skapa effektivare samarbeten  krävs något mer än det årliga utvecklingssamtalet eller en enstaka medarbetarundersökning. Winningtemp underlättar ett proaktivt ledarskap och hjälper dig sätta upp ett kontinuerligt utvecklingsarbete som ger effekt.

Customer Success

Personligt stöd för bästa resultat

Vårt mål är att alla som arbetar med Winningtemp ska förändra sin organisation till det bättre. Därför jobbar vi aktivt med att stötta och utbilda dig i verktyget för att du ska kunna utnyttja Winningtemp till max. Tillsammans med din Customer Success Manager får du hjälp hela vägen för att nå framgång i arbetet med en förbättrad medarbetarupplevelse.

Våra värderingar

Så är det att jobba på Winningtemp

Vi visar passion

Hos oss hittar du personer som vill göra skillnad – på många plan. Vi strävar alltid efter det där lilla extra som kan hjälpa organisationer att engagera sina medarbetare och skapa välmående arbetsplatser. Vi bryr oss om varandra, våra kunder och vårt uppdrag, och driver varandra framåt, varje dag.

Vi tar ansvar

På Winningtemp tar var och en ansvar för sin egen utveckling. Vi har alla olika bakgrunder och erfarenheter, och bidrar lika mycket till verksamhetens övergripande resultat och framgångsfaktorer. Alla sätter sina egna mål och drar nytta av varandras lärdomar och utveckling längs vägen.

Vi skapar resultat tillsammans

Winningtemp har som ambition att bli världsledande inom branschen. Varje dag jobbar vi hårt för att ta oss närmare det målet, och firar framgångarna längs vägen. Vi är ett högpresterande gäng som strävar efter att våra kunder ska nå sin fulla potential med Winningtemp – och är stolta över vad vi åstadkommer.

Vi är nyfikna

Världen är i ständig förändring – och vi på Winningtemp är mitt i revolutionen. Vi utforskar hela tiden nya sätt att optimera vår plattform och stärka hela verksamheten. En av våra främsta ambitioner är att alla våra medarbetare ska kunna växa och utvecklas i samma takt som företaget, för att nå sina drömmar.